Advocaat uit Utrecht met ruime ervaring in adviseren en procederen op het gebied van aansprakelijkheid, contracten, huur, vastgoed en ondernemingsrechtelijke kwesties. Ik behandel ook geregeld zaken op het gebied van burenrecht en geschillen over verzekeringen.

Ik sta voor helder en volledig advies, eerlijkheid over de haalbaarheid van zaken en de kortste route naar het beste resultaat. Uw belang staat daarbij op de eerste plaats.

Samenwerken op basis van de nieuwste technieken is geen punt. Ik ben daarom bereikbaar via Whatsapp voor kort overleg of vragen en kan snel schakelen met uw projectteams via Slack of Trello. Zo kunnen uw lopende zaken snel behandeld worden zonder dat u eerst een heel dossier aan hoeft te leveren. Heeft u een snel antwoord nodig en geen stuk van pagina’s lang? Dan zorg ik daarvoor. Liever een procedure vermijden? Dan kijk ik met u mee naar de beste strategie om te onderhandelen. Heeft u onverhoopt geen zaak? Dan krijgt u dat vooraf van mij te horen en niet pas achteraf.

Ik ben mede-oprichter van de Vereniging Rechtshulp en Bemiddeling te Utrecht, een studentenorganisatie die sinds 2007 rechtshulp biedt aan minder draagkrachtigen. Ik ben daar momenteel als lid van de Raad van Advies aan verbonden en help daarbij studenten om onmisbare praktijkervaring op te doen.

Heeft u vragen of wil u vrijblijvend een zaak bespreken? Neem gerust contact op:

E: m.bilderbeek@berculo.nl
T: 030 – 231 80 60
F: 030 – 231 24 92
M: 06 – 110 77 481

Expertise